Verkooppunten

Verkooppunten

Frisian Motors begrijpt dat een investering in aanschaf van onze producten een goed overwogen besluit moet zijn. Om u van de geboden kwaliteit en gebruiksmogelijkheden te overtuigen geven wij door het hele land vrijblijvende demonstraties op locatie. Bent u meer dan gemiddeld geïnteresseerd en bijvoorbeeld nieuwsgierig naar de inruilwaarde van uw huidige machine, of de juiste subsidie mogelijkheden, neem dan vandaag nog contact op met onze verkoop adviseurs of dealers. Wij helpen u graag op weg naar een gedegen beslissing.

Frisian Motors werkt voor de wederverkoop ook samen met specialisten. De bedrijven zijn beproefd en betrouwbaar bevonden en beschikken veelal over een eigen technische dienst. Het voordeel is dat u altijd een dealer in de buurt heeft en de accessoires en onderdelen zijn in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar. De dealers krijgen voor aanvang een technische opleiding en hebben altijd een demonstratie model in de showroom. De dealer kan voorzien in een goed aanbod voor de inruil van uw bestaande machine. Indien er geen dealer in uw regio zit kunt u rechtstreeks informeren bij Frisian Motors.

Hier vindt u de actuele lijst met gecertificeerde dealers van Frisian Motors. Wilt u meer weten over dealers en dealerschappen neem dan contact op via e-mail info@frisianmotors.com of bel 0512-767100