Rimmert FM-170

 

                         


FM-170 de Nieuwe elektrische Zeroturn zitmaaier is gereed voor de markt!
 
Na het succes van de eerste FM-70 serie is er begonnen aan de ontwikkeling van de opvolger FM-170. Een volwaardige zero-turn maaier voor groot particulier en semi-profesioneel gebruik.
De machine heeft 2 wielmotoren en 2 motoren direct op het maaidek, een 48 volt systeem met een totaal vermogen van 5 KW. In basis geleverd met onderhoudsvrije AGM accu en maaitijd van circa 1 uur. Door de optionele modulaire accu's kan de maaitijd maximaal 3 uren bedragen en is dan goed voor meer dan 10.000 m2 maaien per accu lading. De laadtijd bedraagt 3 uur en optioneel snelladen binnen 1.5 uur is mogelijk.
Een revolutie in de markt, stil, zuinig, comfortabel en een stuk minder onderhoud zijn de kernwoorden die de Rimmert uniek maken. Voor bedrijven is er een fiscale subsidie mogelijk tot wel 38% mia/vamill in combinatie met een optionele Lithium accu. Er is een eerste serie van 24 stuks geproduceerd en leverbaar vanaf eind april 2017. Wilt u dit jaar maaien met een Rimmert neem dan vandaag nog contact op om een machine te reserveren. Vanaf half april beginnen we ook met demonstraties bij ons op de fabriek maar eventueel ook bij u op locatie of dealers in uw regio.