Rimmert FM-170

 

                       


FM-170 de Nieuwe elektrische Zeroturn zitmaaier (referentie foto)
 
Na het succes van de eerste FM-70 serie is er begonnen aan de ontwikkeling van de opvolger FM-170. Een volwaardige zero-turn maaier voor groot particulier en semi-profesioneel gebruik.
De machine heeft 2 wielmotoren en 2 motoren direct op het maaidek, een 48 volt systeem met een totaal vermogen van 5 KW. In basis geleverd met Lithium accu's en maaitijd van circa 1 uur. Door de optionele modulaire accu's kan de maaitijd maximaal 3 uren bedragen en is dan goed voor meer dan 10.000 m2 maaien per accu lading. De laadtijd bedraagt 3 uur en optioneel snelladen binnen 1.5 uur is mogelijk.
Een revolutie in de markt, stil, zuinig, comfortabel en een stuk minder onderhoud zijn de kernwoorden die de Rimmert uniek maken. Voor bedrijven is er een fiscale subsidie mogelijk tot wel 38% mia/vamill. Vanaf medio oktober is er een demonstratie model beschikbaar en de leverbaarheid zal tegen het einde van het jaar zijn of eerste kwartaal 2017.
 
Download hier een voorlopige product folder, wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of u aanmelden voor de voorinschrijving en als eerste geleverd krijgen, stuur dan een email naar info@frisianmotors.com met uw NAW gegevens, dan houden we u automatisch op de hoogte met tussentijdse updates.